Entreetickets

Stap 1: datum en tijd

Aktivit├Ąten

Bunkertochten, verhalen komen tot leven 

Tijdens de Bunkertocht van circa één uur vertelt onze gids hoe Duitse militairen tijdens de oorlog hebben gewerkt en geleefd. Een aantal bunkers zijn van binnen te bewonderen. Neem een zaklampje mee, want dat maakt de ontdekkingstocht compleet!

Deelname aan de Bunkertocht bedraagt € 3,00 p.p. voor kinderen en € 6,00 p.p. voor 13 jaar en ouder.

In het voor- en naseizoen verzorgt de gids de bunkertocht in het nederlands en past zich eventueel aan naar de samenstelling van de groep. In juli en augustus is er zowel een Nederlandstalige als Duitstalige bunkertocht. 

Selecteer in de kalender de gewente datum en reserveer je ticket!

SeptemberZaterdag 10 en 24
OktoberWoensdag 05, 12, 19 & 26 

Meld je op de dag van de Bunkertocht minimaal 5 minuten voor aanvang aan de bar van 't Hoofdkwartier. De gids haalt de groep op bij de bar. We wensen je alvast een prettige wandeling! 
 

Herfst in 't Park

Een herfstvakantie boordevol plezier!

Er is weer van alles te beleven in het Park tijdens de Herfstvakantie. Op woensdag 5,12,19 en 26 oktober en zondag 9 en 23 oktober wordt 't park omgetoverd tot een klein sprookje. Er staat een leuk programma klaar voor onze kleine bezoekers, maar ook voor de papa's, mama's en familie is er vanalles te beleven. Wat denkje van een warme chocomelk onder het genot van live-muziek of een lekkere herfstwandeling door het park!

Voor 3 activiteiten is het nodig om je aan te melden: Pompoenen uithollen, Bunkertochten en voor de lampionnenoptocht. Let op: Vol = Vol bij deze activitetien.
 

Informatie over het volledige programma kijkt u op de website

Noch keine Aktivit├Ąten bekannt